Kezdőlap Önkormányzat Közérdekű Településünkről Intézmények Egyházközség Civil szervezetek Értéktár Közbeszerzés


Hirdetmény

 A Helyi Választási     Bizottság döntései

 Meghívó

  

 

                   

              

Kép 

Karmacsiak Erdélyben

Úrnapi körmenet

 

Hősök Napja

2015

                                       

 

 
                     

Karmacsi szüret 

Hosszú idő után településünkön újra ünnepeltük a szüretet!

A civil szervezetek összefogásával színvonalas, jó hangulatú szüreti felvonulást és mulatságot rendeztünk.

Köszönjük mindazok lelkiismeretes munkáját és támogatását, akik a rendezvény sikeréhez bármilyen formában hozzájárultak.

Kirándulás

 A Szent Anna Baráti Kör augusztus 20-án kirándulást szervezett. Részt vettünk Ópusztaszeren a Szent István Napi ünnepségen. A kirándulás a fővárosi tűzijáték megtekintésével zárult.Kirándulás Csíkszentsimonba

 A Szent Anna Baráti Kör utazást szervezett erdélyi testvér településünkre, csíkszentsimonba. A kiránduláson 41 fő vett részt. Simoni testvéreinkkel közösen részt vettünk a csíksomlyói búcsún, ami ma már nem csak egyházi ünnep, de a világ magyarságának nagy ünnepe is. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is gazdag élményekkel tértünk haza, élvezhettük erdélyi testvéreink vendégszeretetét.Élménybeszámoló est.

 A Szent Anna Baráti kör beszámoló estet szervezett, ahol mindenki megmutathatta és elmondhatta milyen élményekben volt része az Erdélyi út során.
Annyi videó és kép készült, hogy négy óra nem volt elegendő a megnézésére, ezért megállapodtunk, hogy még egy estet fogunk szervezni.